Arnakkekilden´s E-kuld

født d. 26/2 2007

 

Alicia fødte d. 26/2 2007.

Det var en fin fødsel, som strakte sig over hele dagen, men forløb uden de store komblikationer. Alicia fødte 8 hvalpe hvoraf de 2 var hvide, den ene hvide var dødfødt og meget lille, hvalpene vejede fra 420 til 480 g., og de stortrives hos Alicia, der er rimelig frisk efter fødselen, hun er hurtigt kommet til kræfter igen, har masser af mælk, og ligesom sidst, er hun en fantastisk mor som pulsler og nusser om de små.
 

Tæve nr, 1

Tæve nr. 2

Tæve nr. 3

Han nr. 1

Han nr. 2

Han nr. 3

 

Torsdag d. 8/3 2007

Her er nye billeder af hvalpene. Det har været en hård uge med meget blandede føleser og hvor glæden ved de skønne hvalpe til tider desværre, er blevet overskygget af problemer med den ene af han hvalpene. I week-enden fik han forstoppelse, havde store smerter, og kunne ikke selv komme af med afføring, så vi måtte ind og hjælpe. Han ville p.g.a. mavesmerterne ikke spise/drikke, så dyrlægen måtte give væske så han ikke dehydrede. Mandag gik det igen bedre, og var faktisk rimelig frisk, men mandag nat blev han meget sløj igen, og efter endnu et hårdt døgn hvor vi kæmpede sammen med ham, og han fik væske og antibiotika, ind i mellem tvivlede vi nok på om vi fik lov at beholde ham, så fik han igen kæmpet sig tilbage, og det går nu stille og roligt fremad, idag har han selv spist hos Alicia, selvom han dog har svært ved at holde patten for de andre, da især hannerne er løbet noget fra ham i størrelse, men han har jo vist at han er en stor fighter, og meget viljestærk, og så længe han selv kæmper for det skal vi nok kæmpe med, så må vi se hvordan det udvikler sig, men vi håber selvfølgelig meget på at han kommer igennem nu, det har han virkelig fortjent.
 

Han 1

Han 2

Han 3

 

Tæve 1

Tæve 2

Tæve 3


Lørdag d. 10/3 2007

Bedst som vi syntes at det igen gik fremad, fik vores lille tapre hanhvalp lørdag morgen kraftigt tilbagefald, og senere lørdag måtte hans lille krop til sidst give op. Den lille fyr kom selvfølgelig til at betyde meget for os i de dage/nætter vi kæmpede sammen med ham, men nu har han fred, og vi vil vende vores fulde opmærksomhed mod de andre hvalpe
 

 

Mandag d. 12/3 2007

Så er hvalpene blevet 2 uger, og de trives rigtigt godt.
Der er rigtigt ved at være gang i kassen nu, hvalpene er begyndt at trippe rundt, kan se og høre lidt, så nu kommer de stavrende når vi kommer hen til kassen, og vi kan også få et lille vuf med på vejen.
 

                     Han 1

                       Han 2

Tæve 1

             Tæve 2

Tæve 3


Mandag d. 26/3 2007

Så er hvalpene blevet 4 uger, og de er helt vidunderlige.
Det går super godt, vi har mange dejlige besøg af hvalpenes nye familier, og hvalpene er ved at lære deres stemmer og dufte at kende.
 

                     Han 1

                       Han 2

Tæve 1

             Tæve 2

Tæve 3

 

Hvalpene udviser virkelig deres talenter nu, hvor de har fået adgang til hele værelset, de tumler og leger, og Alicia må somme tider opdrage lidt på dem når de bider for meget i hendes ører eller poter
 

 

            

 

 

           

 

 

Nu har vi fået flyttet Internet og computer på vores "nye" kontor (tiden går mest med hvalpe), så nu må det være tid til lidt nyt her på siden. Hvalpene udvikler sig hurtigt nu, både fysisk og mentalt, så de kræver en del mere nu, ikke mindst af udfoldelsesmuligheder, men nu er vejret heldigvis blevet fints, så hvalpene kan få lov at komme lidt i haven og udfolde dem der, hvilket også betyder at vi "næsten" ingen gris har på hvalpeværelset, nu hvor vi kan tage dem med ud når de skal besørge. Tiden går alt for hurtigt, nu er der kun 1 ½ uge til de rejser hjem til deres nye familier.
 

 

            

 

 

           

 

 

 

 

 
Tilbage